2012 Week 28 Trio Van der Put

img_8295

Het was een erg fijne verjaardagsweek, met als hoogtepunt het gezamenlijke verjaardagsfeest van Sal, Pyke en mij. De combinatie ALS en jarig zijn blijkt behoorlijk lucratief te zijn als je enige wens harde valuta is voor een media-speler; de iPad 3 kon er ook nog van af.

Deze week veel foto’s van Sander Nieuwenhuys en, heel speciaal, een korte beeldroman, als verjaardagscadeau voor mij, door de lieftallige nachtzuster Renee. Het thema: plekjes in huis, die ik niet meer meekrijg.

Oh ja, op zaterdagmorgen voorafgaande aan het feest, stond er, doordat de riolering de overvloedige regenval niet meer aankon, plotsklaps drie centimeter water in het souterrain. Niemand maakte zich druk. Gelukkig zijn we de laatste jaren enigszins stressbestendig geworden.

 

En de rest van de week:

This entry was posted in 2012 Week 28 Trio Van der Put. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>