2012 Week 31-32-33 Vakantie

img_8534

Sinds 4 dagen hebben we vakantie van elkaar. Dat betekent dat Marije en de jongens eindelijk even afstand hebben van het ALS doordrenkte huize Weltevree. Ook fijn voor mij om het huis 10 dagen voor ‘mezelf’ te hebben. Alleen mogelijk door de niet aflatende zorg van Emile Thuiszorg.

Ik luister eindelijk weer naar muziek. Bijvoorbeeld naar het prachtige ’Comptine D’un Autre Été: L’après Midi’ van de film Amelie.

This entry was posted in 2012 Week 31-32-33 Vakantie and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to 2012 Week 31-32-33 Vakantie

  1. Anneke says:

    Heb lang getwijfeld of ik een comment zou plaatsen. Het voelt zo vreemd, tenslotte ken ik jullie niet, en jullie mij niet.
    Een poosje terug keken wij voor het eerst een uitzending van DWDD vanuit ons huis in Calgary. (is sindsdien een nieuwe traditie). Ik ben toen ook naar je website gegaan.
    Wow, wat een liefde in jullie gezin! Het spat van de foto’s af, zonder melige kleffigheid, zoo gewoon, zo huiselijk en ook juist zo bijzonder en zo sterk in alle zwakheid van je lijf en leden!

    Veel goeds en moois vanuit Calgary! Ik zou zoveel meer willen wensen…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>