2012 Week 33-34 Frankrijk Marije & de jongens

img_3915

Dat ziet er allemaal aangenaam en ontspannen uit. Eerst een paar dagen Parijs bij een vriendin, daarna kamperen bij de boer. Geen paniektelefoontjes vanuit Amsterdam; een echte vakantie aldus. Met als enige tegenslagen de ontvreemding van Sal’s gloednieuwe iPod touch door een gauwdief onderaan de Eiffeltoren en de onbedoelde automutilatie met een hakbijl door Pyke. Van het verzekeringsgeld heeft Sal alweer een nieuwe iPod aangeschaft n het strusvogelei op Pyke’s voorhoofd is inmiddels al geslonken tot een schattig klein¬†erwtje.

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>