Boek kopen

Het fotoboek verschijnt 27 februari 2012.

Vanaf heden kun je THE MIND IS A MUSCLE online bestellen bij Home of Art Books.

Vanaf maandag 27 februari is het boek te verkrijgen bij de betere boekhandel.

Met het ISBN-nummer is het het boek ook vanaf 27 februari te bestellen bij íedere boekhandel.

ISBN -nummer: 9789491403033

 

Tegelijkertijd is er een foto-expositie van het boek in Fotogalerie In de Gewelven in het Kunstkasteel in Woerden; 26 februari t/m 6 april.

 

 

One Response to Boek kopen

 1. marguerite smit says:

  Hallo Huub,
  Je kent mij niet, ik ken je zus Juul en haar gezin via het ‘ kastelenweekend’. Zij en Robert organiseren dat dit jaar.
  Ik zag jou en je gezin vanavond bij DWDD. Wat een levenskracht, wat een power. Je weet nooit hoe je zult reageren wanneer je geconfronteerd wordt met een levensbedreigende ziekte, maar ik hoop dat ik, als ik dit voorgeschoteld krijg in mijn leven, de kracht vind om er zo mee om te gaan zoals jij.
  Ik ben geen schrijver (ik fotografeer ook), en ik wilde dat ik de woorden kon vinden om uit te drukken hoe zeer ik jou en je gezin bewonder en (hoewel ik jullie niet persoonlijk ken) meeleef met jullie. Ik wil je in ieder geval laten weten dat ik denk dat je alleen al door de manier waarop je met je ziekte omgaat een geweldig voorbeeld bent voor je zoons. Wat een kanjer van een vader ben je! Er zijn natuurlijk geen woorden voor het feit dat je dood gaat en dat helemaal niet wilt. Wat een beperkte wezens zijn we toch. Maar beelden zeggen vaak meer dan woorden. En daarom is het een geweldig iets, dat je jouw verhaal hebt willen delen met de rest van de wereld. Want het is niet alleen jouw verhaal. Het is het verhaal van ons allemaal. We leven, we bestaan en van het ene op het andere moment komt er een einde aan ons leven. Jij weet dat dat heel snel zal zijn, maar allemaal weten we dat dit er aan komt. En hoe je dat proces ingaat zegt heel veel over de mens die je bent. Hoe ga je om met dit gegeven. Maak je er het beste van of laat je alles maar gebeuren…
  Hoewel ik je niet persoonlijk ken, heb je mij iets kostbaars geleerd/laten zien. Heel erg bedankt! Heel veel sterkte voor jou en je gezin!
  Liefs, Marguerite Smit.
  * Ik zou heel graag je boek willen kopen!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>